Borrel elke vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur,

Bordje voor € 8,50 ongeveer om 18.30 uur.

(kinderen t/m 12 jaar € 5,00)

IJsje toe: € 1,50

Liever een vegetarisch alternatief? Geef dit even aan bij uw reservering.

Geen (h)aute cuisine, maar gewoon een (h)eerlijke maaltijd!
 
Bordjes reserveren t/m één dag van te voren:

                         Buut, Borrel en Bordje

                               Buut, Borrel en Bordje

Vrijdag 22 mrt Vlaams stoofvlees, frites en salade
Vrijdag 29 mrt Goedgevulde nasi met saté van de haas en verse atjar
Vrijdag 5 apr Gastkok Maarten: Kaasfondue, salade
Zaterdag 6 apr Wijnproeverij i.s.m. Bottleshop € 15,-
Vrijdag 12 apr LET OP: Géén Buut, Borrel en Bordje i.v.m. Buutboetiek:

Linzensoep, naan en raita.
Reserveren niet nodig: OP=OP!

Vrijdag 19 apr Rendang, sajoer boontjes, rijst en atjar ketimoen
Vrijdag 26 apr Gastkok Chris: Quiche met broccoli en spinazie, pittige saus en salade
Vrijdag 3 mei Kip, frites, verse appelmoes en salade
Vrijdag 10 mei Groente tajine, couscous en salade
Vrijdag 17 mei Lasagne, salade
Vrijdag 24 mei Boeuf Bourguignon, aardappeltjes uit de oven, salade
Vrijdag 31 mei Zalmfilet, spaghetti aglio e olio, salade


Bordjes reserveren t/m één dag van te voren:

    Buut, Borrel en Bordje

                        Buut, Borrel en Bordje