Borrel elke vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur,

Bordje voor € 8,50 ongeveer om 18.30 uur.

(kinderen t/m 12 jaar € 5,00)

IJsje toe: € 1,50

Liever een vegetarisch alternatief? Geef dit even aan bij uw reservering.

Geen (h)aute cuisine, maar gewoon een (h)eerlijke maaltijd!
 
Bordjes reserveren t/m één dag van te voren:

                         Buut, Borrel en Bordje

                               Buut, Borrel en Bordje

Vrijdag 24 mei Boeuf Bourguignon, aardappeltjes uit de oven, salade
Vrijdag 31 mei Zalmfilet, spaghetti aglio e olio, salade
Vrijdag 7 juni Gastkok David: Drie Indiaanse curry’s, rijst, raita en naan
Vrijdag 14 juni Gevulde portobello (Ottolengi), spaghetti aglio e olio, salade (vegetarisch)
Vrijdag 21 juni Kabeljauw, aardappelgratin en salade
Vrijdag 28 juni Gastkoks Rien en Mario: Fin de la saison: Barbecue
(ook vegetarisch) € 10,-
 

We starten na de vakantie weer met Buut, Borrel en Bordje op vrijdag 6 september!


Bordjes reserveren t/m één dag van te voren:

    Buut, Borrel en Bordje

                        Buut, Borrel en Bordje