BUURTHUIS DE BUUT

BUURTHUIS DE BUUT

De Buut bevindt zich in het hartje van de Rochusbuurt, en bestaat uit een buurthuiskamer en een lokaal, gescheiden door een buffet. Bijeenkomsten over buurtaangelegenheden vinden doorgaans plaats in de huiskamer. Het lokaal vormt het middelpunt voor een groot scala aan buurtactiviteiten.

Daarnaast stelt de Rochusbuurtvereniging het lokaal van de Buut ter beschikking aan initiatiefnemers die hier bijeenkomsten, presentaties, cursussen of workshops willen organiseren. Het lokaal is geschikt voor groepen van maximaal 15 tot 30 deelnemers, afhankelijk van de activiteit.

Voor een vergoeding van € 50,- is gedurende 4 uur het lokaal van ca. 50 m² beschikbaar, voorzien van audiovisuele apparatuur. De huurprijs is inclusief het gebruik van koffie en thee. Deze moet dan wel zelf even gezet worden. Andere drankjes zijn tegen schappelijke prijzen beschikbaar.

Het gebruik van de Buut is behoorlijk zelfstandig. Binnen het gehuurde dagdeel kan het lokaal naar eigen wens ingericht worden. Na gebruik moet de Buut weer opgeruimd en schoon worden achtergelaten.

De Buut is niet beschikbaar voor feesten en partijen!

 

Informatie verhuur: rochusbuurthuis@gmail.com